3 buskar som alla har Bush-up monterad
Jämför Bush-up med gammal teknik
Mellanstor rostfri Bush-up monterad
Stor rostfri Bush-up monterad
Mellanstor rostfri Bush-up monterad
Mellanstor rostfri Bush-up monterad
Mellan galvaniserad Bush-up monterad
2 stora rosfria Bush-up monterad
Liten rostfri Bush-up monterad
Liten rostfri Bush-up monterad
Spaljen kan få sitt helt egna utseende
Det är lätt att ändra, bygga och fritt utforma
More Website Templates @ TemplateMonster.com - June 02, 2014!

Välkommen till Bush-up AB

Vill du ha en vacker trädgård, samtidigt som den är lätt att sköta. Bush-up är en produkt för de verkliga trädgårdsälskarna. På hemsidan hittar du några exempel på buskar som har Bush-up monterad.

Har du monterat ett buskstöd från oss så har du hjälpt dina buskar för många år framåt. Du gör jobbet en gång och sedan är det klart och du lämnar dom ute även under vintern och dom hjälper busken i sin växt på våren. Du kan plocka bären där dom hör hemma, på busken och inte i gräsmattan. Du får dessutom buskar som ser vackra ut och välmående. När busken får sina blad så syns inte buskstödet utan den är väldigt diskret. 

Det bästa av allt det är helt fritt att klippa under buskarna utan hindrade benstöttor eller annat som står i vägen.

Vi har även skapat en "blogg-sida" där kan du skriva vad du tycker om vår produkt och du kan även komma med råd och synpunkter. Ordet är fritt för trädgårdsvård! Du hittar vår blogg i menyn eller via direktlänken nedan


Bakgrund
Om oss
Vår policy
Blogg

Handla direkt i vår web butik!

BUSKHÅLLARE/BUSKSTÖD

Kan monteras när som helst under året.

Det kan tyckas att priset är högt men du får inte glömma att de är tillverkade i rostfritt material och håller egentligen hur länge som helst. Tar du den mellanstora som kostar 320 kronor och delar med 40 år så kostar buskstödet 8 kr per år. men den håller ännu längre. Den galvaniserade kostar 280 kr och har en livslängd på minst 20 år vilket ger en kostnad på 14 kr per år. Båda är försumbara kostnader om man ser till vilken nytta de gör och även kraftigt höjer trevnaden i din trädgård. Dessutom förenklas underhållet varje år då man fritt kan klippa under busken.

Du kan även tänka på att de är inte tunga så, beroende på vilken storlek du köper, så fraktar du flera för samma transportkostnad. Gå gärna ihop med någon vän eller granne när du handlar buskstöd.

Vi lanserar även produkten SPALJÈ DISKRET. En spalje i rostfritt som du enkelt monterar själv inomhus eller utomhus!

 


Spaljé Diskret
Monteringsbeskrivning
Användbara tips
Webb shop

Bush-up

Bush-up kom till när uppfinnaren Sten Lövgren hade tröttnat på att alltid hitta bären på buskarna, endera i jorden eller på gräsmattan under busken. Dessutom var det svårt att hålla rent under buskarna. Lösningen blev den numera patenterade buskhållaren "Bush-up".

Ta del av informationen på hemsidan och låt dig inspireras av vad som går att göra åt problemet och dessutom får du en mycket vackrare trädgård. Vi kommer att utveckla ytterligare produkter och det är vår avsikt att bli ett ledande företag inom utveckling av nya trädgårdsprodukter.

Beträffande Bush-up så har vi beslutat att endast fortsätta produktionen med den galvaniserade varianten. Billigare att producera och som ändå har en lång hållbarhetstid. Ta för vana att gå in på vår hemsida för att följa utvecklingen som vi bedömmer som riktigt intressant och kommer att generera nya möjligheter.
Buskstöd
Monteringsbeskrivning
Blogg
Webb shop

VARFÖR SKALL JAG MONTERA EN BUSH-UP?

1. Fritt att klippa under busken, inga stöd som hindrar.

2. Inga grenar till marken och exempelvis finns bären där de skall vara och inte på marken.

3. Busken erhåller ett vackrare och mera upprest läge.

4. Skonsam mot busken och hjälper till i buskens fortsatta växt.

5. Buskhållaren syns i det närmaste inte när den monterats.

6. Kan stå ute hela året igenom.

7. Du får en vackrare trädgård och buskarna bidrar till en snyggare och bättre enhet.