Buskhållare/Buskstöd

Kan monteras när som helst under året.

Har du monterat ett buskstöd från oss så har du hjälpt dina buskar för många år framåt. Du gör jobbet en gång och sedan är det klart och du lämnar dom ute även under vintern och dom hjälper busken i sin växt på våren. Du kan plocka bären där dom hör hemma, på busken och inte i gräsmattan. Du får dessutom buskar som ser vackra ut och välmående. När busken får sina blad så syns inte buskstödet utan den är väldigt diskret. 

Det bästa av allt det är helt fritt att klippa under buskarna utan hindrade benstöttor eller annat som står i vägen.

Det kan tyckas att priset är högt men du får inte glömma att de är tillverkade i rostfritt material och håller egentligen hur länge som helst. Tar du den mellanstora som kostar 320 kronor och delar med 40 år så kostar buskstödet 8 kr per år. men den håller ännu längre. Den galvaniserade kostar 280 kr och har en livslängd på minst 20 år vilket ger en kostnad på 14 kr per år. Båda är försumbara kostnader om man ser till vilken nytta de gör och även kraftigt höjer trevnaden i din trädgård. Dessutom förenklas underhållet varje år då man fritt kan klippa under busken.

Du kan även tänka på att de är inte tunga så, beroende på vilken storlek du köper, så fraktar du flera för samma transportkostnad. Gå gärna ihop med någon vän eller granne när du handlar buskstöd.