Köpvillkor

Följande villkor gäller när du handlar som privatperson och vår butik på nätet att du skall vara över 18 år och folkbokförd i Sverige. Som privat konsument omfattas du även av Konsumentköplagen och Köplagen och även av Distanshandelslagen.

Försäljning till företag följer vi gällande lagar och regler.

PRISER
Alla priser visas inklusive moms, men exklusive fraktkostnader.

Vi reserverar oss för prisfel och prisjusteringar.

BESTÄLLNING
Vid beställning via e-butiken får du en orderbekräftelse via e-mail och leveransavisering via sms. Viktigt att en giltig e-mailadress och ett giltigt mobilnummer anges vid köpet.

AVBESTÄLLNING
Har vi inte hunnit att skicka din order kan vi göra en avbeställning. Har den redan levereras till vår distributör kan inte en avbeställning genomföras.

Du har däremot öppet köp på varan i 14 dagar. Förpackningen är helt genomskinlig så alla delkomponenterna kan ses utan att förpackningen brytes. Frakt för retur av varan betalas av dig som kund och förpackningen skall vara obruten. Vi rekommenderar att du tar en kontakt med oss och skickar oss ett meddelande till ditt ställningstagande.

Senast 10 dagar efter att vi erhållit din retur och att vi kan godkänna returen (obruten förpackning) kommer vi att betala tillbaka hela beloppet för varan.

Leveranser
Se vidare under rubriken leveranser.

Det kommer att finnas 3 alternativ på leveranser i framtiden.

1. Hämta på vårt lager
2 Hämta på ett utlämningsställe som är kopplat till en av kommande återförsäljare
3 Med paket via PostNord till din adress.

Frakt
Fraktkostnaden följer vikten på försändelsen och den totala frakten räkna fram direkt i Butiken. Det kan påpekas att flera av buskstöden håller så låg vikt att det kan löna sig att beställa flera buskstöd samtidigt då de kan ske för samma fraktkostnad som för att skicka ett buskstöd. Gå gärna ihop med någon granne eller bekant när du beställer buskstödet.

Skrymmande kostnad.
Eftersom det stora buskstödet är längre än 150 cm så tillkommer en skrymmande avgift enligt PostNord. Den kostnaden läggs automatiskt till av butiken vid en beställning av en stor Bush-up.

Är din beställning större än 1500 kr totalt så svarar vi för fraktkostnaden.

Betalning.
Vi samarbetar med Payson och dom erbjuder både kortbetalning och betalning via faktura. Du väljer själv hur du vill betala och hela transaktionen genomförs via Payson och deras säkra hanteringar av betalningsrutinerna.

Det betyder att vi själva inte lagrar några kortuppgifter eller likande känslig information utan det sköts av Payson.

Vi lagrar däremot order och produktsammanställningar för respektive kund. Vi kommer heller aldrig att utlämna några som helst uppgifter om kunder utan det är för oss själva och kopplat till den lagliga 7 års regeln beträffande bokföring för företaget.

Information om tvistlösning online i enlighet med Art. 14 Para. 1 av OTF (Online Tvist Beslut förordningen):

Europeiska kommissionen ger konsumenterna möjlighet att lösa online tvister enligt Art. 14 Para. 1 av ODR på en av deras plattformar. Plattformen ( http://ec.europa.eu/consumers/odr) fungerar som en plats där konsumenterna kan försöka nå uppgörelser utanför domstol på tvister som uppstår efter inköp via nätet och upphandling av tjänster.