Bush-up MELLANSTOR galvaniserad

280,00 kr
Inkl. moms

En komplett sats Bush-up mellanstor och som delvis är producerad i galvaniserat material. De sex fjäderbenen är tillverkade i galvaniserat fjäderstål. Centrumdelen och låsningarna är tillverkade i rostfritt material. Det gör att du kan lämna buskstödet ute över vintern och stödet kan hjälpa busken under vinter och till våren när den behöver kraft för att växa. Repet klarar av vintern och även sommaren då det är UV beständigt.

Har du monterat en Bush-up på din buske så kommer den att fungera i många år utan att du behöver se till vare sig buskstödet eller busken.  

Kvantitet

  • Betalningssäkerhet är samma som alla banker änvänder Betalningssäkerhet är samma som alla banker änvänder
  • Våra leveranser hittar du på fliken transport Våra leveranser hittar du på fliken transport
  • Du har rätt att returnera din köpta vara under förutsättning att förpackningen inte är bruten Du har rätt att returnera din köpta vara under förutsättning att förpackningen inte är bruten

En komplett sats Bush-up mellanstor och som passar till de flesta storlekar av vinbärsbuskar. Satsen innehåller 6 st fjäderben, i galvaniserat utförande, 1 st centrumdel, 2 st låsningar och ett rep. Du monterar din Bush-up utan verktyg. På vår hemsida finns det flera varianter av instruktioner hur du monterar en Bush-up och vi rekommenderar att du ser igenom instruktionerna innan du börjar att montera. Monteringen är mycket enkelt men det ger dig lite tips på hur du bäst går tillväga.

27 Produkter