Bush-up MELLANSTOR rostfri

320,00 kr
Inkl. moms

En komplett sats Bush-up mellanstor och som är helt producerad i rostfritt. De sex fjäderbenen, centrumdelen och låsningarna är alla tillverkade i rostfritt material. Det gör att du kan lämna buskstödet ute över vintern och stödet kan hjälpa busken under vintern, och till våren, när den behöver kraft för att växa. Repet klarar av vintern och även sommaren då det är UV beständigt.

Har du monterat en Bush-up på din buske så kommer den att fungera i många många år utan att du behöver se till vare sig buskstödet eller busken.  

Kvantitet

En komplett sats Bush-up mellanstor och som passar till de flesta storlekar av vinbärsbuskar. Satsen innehåller 6 st fjäderben, 1 st centrumdel, 2 st låsningar, tillverkade i rostfritt material och ett rep som är UV beständigt. Du monterar din Bush-up utan verktyg. På vår hemsida finns det flera varianter av instruktioner hur du monterar en Bush-up och vi rekommenderar att du ser igenom instruktionerna innan du börjar att montera. Monteringen är mycket enkelt men det ger dig lite tips på hur du bästa sätt går tillväga.

11 Produkter