Bush-up MELLANSTOR KRAFTIG rostfri

390,00 kr
Inkl. moms

En komplett sats Bush-up mellanstor och som är helt producerad i rostfritt dessutom av samma material som den stora versionen av Bush-up. Denna version har tillkommit då det finns ett längd förhållande på att skicka paket över 120 cm långa så fjäderbenen är 118 cm långa. 

De sex fjäderbenen (som är 4 mm), centrumdelen och låsningarna är alla tillverkade i rostfritt material. Det gör att du kan lämna buskstödet ute över vintern och stödet kan hjälpa busken under vinter och till våren när den behöver kraft för att växa. Repet klarar av vintern och även sommaren då det är UV beständigt.

Har du monterat en Bush-up på din buske så kommer den att fungera i många många år utan att du behöver se till vare sig buskstödet eller busken.

Kvantitet

En komplett sats Bush-up mellanstor och som passar till de flesta storlekar av vinbärsbuskar. Satsen innehåller 6 st fjäderben, 1 st centrumdel, 2 st låsningar, tillverkade i rostfritt material och ett rep. Du monterar din Bush-up utan verktyg. På vår hemsida finns det flera varianter av instruktioner hur du monterar en Bush-up och vi rekommenderar att du ser igenom instruktionerna innan du börjar att montera. Monteringen är mycket enkelt men det ger dig lite tips på hur du bäst går tillväga.

10 Produkter
2019-04-25