Bush-up STOR LÅNG rostfri

425,00 kr
Inkl. moms

En komplett sats Bush-up STOR och som är helt producerad i rostfritt dessutom av samma material som den stora versionen av Bush-up. Denna version har ett längd förhållande för att skicka som paket som är över 120 cm långa. Då räknas det som skrymmande och det tillkommer en avgift på 199 kronor. Fjäderbenen är 165 cm långa.

De sex fjäderbenen (som är 4 mm) , centrumdelen och låsningarna är alla tillverkade i rostfritt material. Det gör att du kan lämna buskstödet ute över vintern och stödet kan hjälpa busken under vinter och till våren när den behöver kraft för att växa. Repet klarar av vintern och även sommaren då det är UV beständigt. 

Kvantitet
Produkten finns i lager

  • Betalningssäkerhet är samma som alla banker änvänder Betalningssäkerhet är samma som alla banker änvänder
  • Våra leveranser hittar du på fliken transport Våra leveranser hittar du på fliken transport
  • Du har rätt att returnera din köpta vara under förutsättning att förpackningen inte är bruten Du har rätt att returnera din köpta vara under förutsättning att förpackningen inte är bruten

En komplett sats Bush-up mellanstor och som passar till de flesta storlekar av vinbärsbuskar. Satsen innehåller 6 st fjäderben, 1 st centrumdel, 2 st låsningar, tillverkade i rostfritt material och ett rep. Du monterar din Bush-up utan verktyg. På vår hemsida finns det flera varianter av instruktioner hur du monterar en Bush-up och vi rekommenderar att du ser igenom instruktionerna innan du börjar att montera. Monteringen är mycket enkelt men det ger dig lite tips på hur du bäst går tillväga.

10 Produkter
2019-04-30